top of page

Hvem ejer dig? - Det gør du!

Opdateret: 24. sep. 2019

Dette er titlen på denne fantastiske bog jeg læser lige for tiden. Hvis du os tit står i dilemmaet om hvem pokker der ejer dig? Så læs med her! Henriette Søvind, som er kvinden der har skrevet bogen har nemlig lavet den for ingen andre end; dig.

Henriette kommer ind på så mange fantastiske ting der hjælper dig med at nå dine drømme og mål. Finder du de forkerte mennesker? Føler du dig begrænset? Længes du efter en masse kærlighed så læs "Hvem ejer dig? - Det gør du"

Det fantastiske ved bogen er at den er skræddersyet til dig, kort og lige til. I bogen er der nemlig også plads til DU kan komme ud med dine tanker, og ting der måske er dine faktorer til enten det gode eller det dårlige der skal blive eller forsvinde i din hverdag.

Den bedste måde at forberede sig på livet er at begynde det! - Henriette Søvind

Ting DU skal svarer på i bogens løb er f.eks

"Hvad er det egentlig, der giver dig høj selvtillid?", "Hvad vil give dit liv mere mening?", "Hvad du drømte om da du var ung?", "Er der nogen du skal sige farvel til for at få dit drømmeliv"

Og meget mere. Denne bog hjælper dig igennem alt det dit hoved går og roder med til dagligt og i det lange løb. Er du os lidt lost? Ligesom mig? Så læs "Hvem ejer dig? - Det gør du!" Og få dit liv fra et helt nyt perspektiv - Jeg er i ihvertfald

helt vild med den!


Denne bog kan købes på


Sponsoreret af @forfatterskabet




166 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page